fbpx
Coșul meu

Termeni și condiții Politica de retur

  • Posted by Animăluțul Meu

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

 

www.animalutulmeu.ro este site-ul oficial al S.C. BB COM S.R.L, persoană juridică cu sediul social în Iași, Str. Spancioc 32, CUI RO 15228725, înregistrat la Registrul Comerțului sub numărul J22 / 243 / 2003.

Prin accesarea și navigarea pe site-ul www.animalutulmeu.ro, se acceptă în totalitate termenii şi condiţiile expuse mai jos. Utilizatorii site-lui vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile utilizării site-ului pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.

 

Modificări în site

Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, noile prevederi fiind aplicabile de la momentul afişării formei revizuite pe site. Excepție fac comenzile care sunt în curs de executare, ce se vor finaliza în condiţiile aplicabile la momentul acceptării comenzii.

 

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conţinutul incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și / sau conţinut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Societăţii, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect.

Utilizatorului nu îi este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea şi / sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de Societate, includerea oricărui Conţinut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Societăţii asupra Conţinutului decât cu acordul scris expres al Societăţii.

Utilizatorul poate copia, transfera şi / sau utiliza elemente ce intră în cuprinsul Conţinutului numai în scopuri personale, numai în cazul în care acest demers nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

 

Procedura de comandă

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Produselor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Adăugarea unui Produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii şi acceptării subsecvente a Comenzii de către Societate, nu atrage după sine înregistrarea valabilă a unei comenzi, implicit nici obligaţia corelativă a Societăţii de a presta un Serviciu pentru Client.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, astfel cum sunt indicate în formularul de comanda furnizat, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Comenzii.

Prin lansarea Comenzii, Clientul consimte că Societatea poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Societate pe coordonatele furnizate de Client, în orice situație în care este necesară contactarea Clientului.

După acceptarea unei Comenzi a Clientului, Societatea păstrează dreptul de a anula Comanda respectivă, cu informarea Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă şi fară ca vreo parte să poată pretinde celeilalte părţi daune-interese, în următoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a Tranzacției;

– invalidarea ulterioară a Tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de Societate

– datele furnizate de către Client, pe Site, sunt incomplete şi / sau incorecte.

 

Facturarea și plata serviciilor

Prețurile Produselor sunt cele afişate pe Site la momentul lansării unei Comenzi. Preţurile afişate în cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.

Preţul este achitat de Client cu ocazia plasării fiecărei Comenzi, prin intermediul Site-ului, utilizând mijloacele de plată on-line indicate de Site.

Preţul şi modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă, fiind afişate în ultima etapă a lansării Comenzilor. Societatea va emite către Client o factură pentru Produsele şi Serviciile prestate, Clientul fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare pentru generarea documentului fiscal.

Societatea va transmite Clientului factura aferentă Comenzii acceptate exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Clientului sau prin poştă electronică, la adresa de e-mail menţionată de Client.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii precum şi pentru corecta executare a Serviciilor (în mod special cu privire la coordonatele de livrare a Produselor), Clientului ii revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul personal.

Legea aplicabilă

Prezentul Document precum şi toate raporturile care vor exista între Societate şi Client cu privire la Produsele furnizate ori Serviciile executate prin intermediul Site-lui sunt supuse legii române.

Eventualele litigii apărute între Societate şi Clienti se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanţele judecătorești române competente.

Politica de retur

Conform legislației în vigoare orice persoană fizică poate returna un produs în termen de 14 zile de la recepționarea acestuia. SC BB COM SRL va returna contravaloarea produsului sau produselor care îndeplinesc urmatoarele condiții:

– produsul va fi returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte.

– în cazul în care a fost utilizat, produsul nu trebuie să fie deteriorat sau să prezinte urme vizibile de utilizare (hainuțe, custi de transport, etc).

– produsele perisabile (hrană, suplimente, recompense etc.) vor putea fi returnate numai în cazul în care ambalajul nu a fost deschis.

– toate documentele însoțitoare vor trebui returnate (garanție, factură, bon fiscal etc.)

Pentru a returna produsele trebuie sa ne trimiteti un email la adresa contact@animalutulmeu.ro si sa ne specificati urmatoarele informatii:

  • Numele complet
  • numarul de telefon
  • numarul facturii aferenta comenzii
  • produsele care doriti sa le returnati
  • daca doriti inlocuirea produselor sau returnarea banilor.

Atentie: Daca se doreste returnarea sumei, trebuie sa specificati in cererea de retur contul IBAN si Banca unde aveti deschis contul bancar. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra.

În termen de 3 zile lucrătoare veți primi o înștiințare prin e-mail privind inregistrarea cererii de retur, dupa care veți returna produsele prin curierat rapid la adresa Str. Eternitate nr. 3, bl 305 sc. A, parter, Iasi, pentru SC BB COM SRL.

Taxele de transport ale returului sunt suportate exclusiv de catre client.

Dacă se constată că produsele îndeplinesc toate condițiile impuse mai sus atunci veți fi contactat pentru comunicarea detaliilor finale și termenul de rambursare al contravalorii produselor.

În cazul în care produsele sunt într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lor, ne rezervăm dreptul de a refuza returul. În acest caz, produsele vor fi trimise înapoi prin curier, iar taxele aferente transportului vor fi suportate de către client.

Plata contravalorii produselor se va face prin bancă în contul bancar specificat de către client în decurs de 14 zile de la acceptarea returului.

Pentru orice informații suplimentare aveți la dispoziție următoarele numere de telefon: 0745 779 595, 0740 645 085, sau ne puteți scrie și pe adresa contact@animalutulmeu.ro.