Livrarea Produselor

  • Posted by Animăluțul Meu

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele comandate de pe site-ul animalutulmeu.ro pe raza orasului Iasi vor fi livrate Gratis si in intervalul 17:00 – 21:00 , pentru a nu se suprapune cu intervalul cel mai incarcat al clientilor(servici, scoala etc) . In cazul comenzilor primite din alte orase, livrarea se face prin urgent curier, iar termenul  este de 24-72 de ore, in functie de disponibilitatea produsului.

Livrarea este gratuita doar in cazul in care efectuati o comanda cu o valoare mai mare de 30 lei in municipiul Iasi.

 

Cum Cumpar

Doriti sa achizitionati produse din magazinul nostru online? Nimic mai simplu! Trebuie doar sa  folositi meniurile de navigare pentru a ajunge la categoria de produse care va intereseaza.Odata ce ati ajuns pe pagina dorita, aveti posibilitatea de a cauta un anumit produs, folosind filtrele din meniul din dreapta prin doar cateva click-uri in casutele aferente. Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul „Adauga in cos” din pagina produsului.

 

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati?

Alegeti produsele -> Adaugati produsele in cos ->  Completati datele pentru contul dumneavoastra->  Finalizati comanda.

sau puteti comanda telefonic la 0745 779 595 / 0756 083 384

 

Cum Platesc

Plata se face Ramburs la livrarea produsului comandat de dumneavoastra Cash sau cu Cardul in municipiul Iasi sau numai cash in afara lui.

Notificarile legate de integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si refuzul platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.