fbpx
Coșul meu

Despre Noi

Animalutul Meu (SC BB COM SRL) activeaza in domeniul sanitar veterinar din anul 2003, perioada in care s-a dezvoltat si a evoluat din punct de vedere a echipamentelor si a aparaturii specializate, cat si din punct de vedere a pregatirii continua a personalului, prin participarea la cursuri si workshop-uri de specialitate in domeniu. In prezent oferim servicii medicale veterinare si produse de specialitate prin intermediul celor doua cabinete, trei farmacii veterinare si un magazin on-line.
Farmaciile veterinare Animăluțul Meu vă oferă o gamă diversificată de hrană pentru animale, produse medicinale veterinare, jucării, accesorii, articole de îngrijire și igienă și orice altceva are nevoie cel mai bun prieten al tău. In Cabinetele veterinare Animăluțul Meu vei găsi întotdeauna o echipă de medici veterinari cu experiență, care se va ocupa de sănătatea și bunăstarea animăluțului tău, fie că este vorba de o consultație de rutină, analize medicale, tratamente uzuale sau mai complexe, vaccinări, intervenții chirurgicale sau consultații de specialitate.

Echipa Animăluțul Meu

Ion Popescu
Ion Popescu
Ion Popescu
Ion Popescu
Ion Popescu
Ion Popescu

Recenzii

Maria Popescu

O experienta foarte placuta

Maria Tanase

Marca Animalutul Meu a fost creata de Stefan acum mai multi ani, in principal pentru a promova farmaciile si cabinetele si pentru a oferi clientilor posibilitatea de a primi acasa produsele dorite.

Ion Vasilescu

Nu aștepta prea mult și vino să ne faci o vizită!