Coș

Reducere!

Simparica Trio deparazitare internă și externă câini >10–20 kg, 3 cpr masticabile

183.00 lei

Pentru câini cu infestare sau care prezintă risc de infestare cu paraziți externi și interni. Produsul medicinal veterinar este indicat exclusiv atunci când se utilizează în același timp împotriva căpușelor sau a puricilor și a nematodelor gastro-intestinale. Are de asemenea eficacitate concomitentă pentru prevenirea dirofilariozei și angiostrongilozei.

Produsul trebuie utilizat la câini numai atunci când tratamentul infestărilor cu căpușe / purici și nematode gastro-intestinale este indicat în același timp. În absența riscului de co-infestare mixtă, ar trebui utilizat un paraziticid cu spectru mai restrâns.

Consultaţi medicul veterinar înainte de a utiliza acest produs medicinal veterinar.

Ectoparaziți

 • Pentru tratamentul infestărilor cu căpușe: are activitate imediată și persistentă de ucidere a căpușelor pentru timp de 5 săptămâni împotriva Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus și Rhipicephalus sanguineus, și timp de 4 săptămâni împotriva Dermacentor reticulatus;
 • Pentru tratamentul infestărilor cu purici (Ctenocephalides felis și Ctenocephalides canis): are o activitate imediată și persistentă de ucidere a puricilor împotriva unor noi infestării timp de 5 săptămâni;
 • Produsul medicinal veterinar poate fi utilizat ca parte a unei strategii de tratament pentru combaterea dermatitei alergice la purici (DAP).

Nematode gastro-intestinale

Pentru tratamentul infestărilor cu viermi rotunzi și viermilor cu cârlig:

 • adulții imaturi (L5) și adulți de Toxocara canis;
 • larve L4, adulții imaturi (L5) și adulți de Ancylostoma caninum;
 • adulți de Toxascaris leonina;
 • adulți de Uncinaria stenocephala.

Alte nematode

 • pentru prevenirea dirofilariozei (Dirofilaria immitis);
 • pentru prevenirea angiostrongilozelor prin reducerea nivelului de infestare cu stadii de adulții imaturi (L5) ale Angiostrongylus vasorum.

Schema de tratament: Schema de tratament trebuie să se bazeze pe diagnosticul veterinar, situația epidemiologică locală și / sau situația epidemiologică a altor zone pe care câinele le-a vizitat sau pe care urmează să le viziteze. Dacă se bazează pe opinia medicului veterinar re-administrarea (administrarea) medicamentului fiind necesară, orice administrare (administrări) ulterioare trebuie să respecte schema intervalul minim de 1 lună.

Precauții speciale

 • Tratamentul cățeilor cu vârsta mai mică de 8 săptămâni și/sau sub 1,25 kg greutate corporală trebuie efectuat numai în conformitate cu evaluarea beneficiu-risc efectuată de medicul veterinar responsabil;
 • Produsul a fost bine tolerat la câinii cu deficiență a proteinei 1 multidrog rezistentă (MDR1 -/). Cu toate acestea, la astfel de rase sensibile (care pot include, dar fără a se limita neapărat la Collie și rasele înrudite), doza recomandată trebuie respectată cu strictețe.
 • Siguranța produsului medicinal veterinar nu a fost stabilită pe durata gestației și lactației sau la câini destinați reproducției. Nu este recomandată utilizarea la aceste animale.

Produs medicinal veterinar supus eliberării cu rețetă veterinară. Consultaţi medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea produsului în funcţie de nevoile specifice ale câinelui dumneavoastră.

Specii țintă: Câini.

În stoc

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Substanțe active: sarolaner, moxidectin si pirantel.

tabel subs active Hrana uscata pisici

Excipienți: Hipromeloză Lactoză monohidrat Amidon glicolat de sodiu de tip A Meglumină Butilhidroxitoluen (E321) Amestec de pigment 018 (E110, E129, E132) Hidroxipropilceluloză Dioxid de siliciu coloidal anhidru Stearat de magneziu Amidon de porumb Zahărul pudră Glucoză, lichidă Pulbere de ficat de porc Proteine vegetale hidrolizate Gelatină Germeni de grâu Hidrogenofosfat de calciu anhidru.

Cantități de administrat și calea de administrare

tabel simparica trio Hrana uscata pisici

Administrare orală. Comprimatele pot fi administrate cu sau fără alimente. Comprimatele Simparica Trio sunt gustoase și ușor consumate de majoritatea câinilor când sunt oferite de proprietar. Dacă comprimatul nu este preluat în mod voluntar de câine, el poate fi administrat cu alimente sau direct în gură. Comprimatele nu trebuie divizate.

Modul de ambalare: Comprimatele sunt ambalate în blistere din folie de aluminiu, ambalate într-o cutie de carton. Cutia cuprinde 3 comprimate masticabile.

Informații detaliate referitoare la acest produs medicinal veterinar sunt disponibile pe website-ul Agenției Europene a Medicamentelor (http://www.ema.europa.eu/)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Simparica Trio deparazitare internă și externă câini >10–20 kg, 3 cpr masticabile”