fbpx

Animalutul Meu - Hrana pentru animale de la Animalulul meu

Coș

Royal Canin Sterilised in sos plic 85g

4.60 lei

Royal Canin Sterilised in sos plic – hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte sterilizate (carne mărunțită în sos).

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Beneficii Royal Canin Sterilised in sos plic:

  • Ajută la menținerea greutății optime în cazul pisicilor sterilizate;
  • Ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar;
  • Creata special pentru a întruni condițiile unui Profil Macro-Nutrițional optim, ce este preferat instinctiv de pisicile adulte.

Pisicile sterilizate au cerințe nutriționale diferite comparativ cu cele care încă nu au fost castrate sau sterilizate. Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Sterilised în Sos a fost concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale pisicii adulte sterilizate. Având un conținut energetic controlat și un nivel moderat de grăsimi, produsul ROYAL CANIN® Sterilised în Sos previne luarea excesivă în greutate, mai ales atunci când este consumată în porții zilnice adecvate. Formula ROYAL CANIN® Sterilised în Sos este concepută pentru a corespunde profilului nutrițional ideal care este preferat în mod instinctiv de pisicile adulte, pentru a garanta aportul de nutrienți necesari menținerii sănătății generale. Soluția nutrițională ROYAL CANIN® Sterilised în Sos păstrează de asemenea un echilibru optim al mineralelor pentru a susține sănătatea aparatului urinar al pisicii dumneavoastră. Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, soluția nutrițională ROYAL CANIN® Sterilised este disponibilă și în formă umedă având consistența de pateu moale și gustos, cât și ca hrană uscată sub formă de crochete gustoase și crocante.

Ingrediente: carne si produse derivate de origine animala, cereale, produse derivate de natura vegetala, minerale, extracte de proteine vegetale, zaharuri.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutritionali: Vitamina D3: 90 UI, E1 (Fier): 3 mg, E2 (Iod): 0,21 mg, E4 (Cupru): 1,6 mg, E5 (Mangan): 0,9 mg, E6 (Zinc): 9 mg – Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentara: 0,2 g.

CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 9% – Grasimi: 2,6% – Cenusa: 1,3% – Celuloza bruta: 1,8% – Umiditate: 81%.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Sterilised in sos plic 85g”