fbpx

Coș

Royal Canin Pediatric Junior Medium Dog 10Kg

215.00 lei

Dieta pentru cateii juniori de talie medie (greutate adult intre 11 kg si 25 kg), care prezinta o sensibilitate cutanata sau digestiva.

Beneficii:

  • amestec de Manan-Oligo-Zaharide (MOS) cu complexul patentat de antioxidanţi cu acţiune sinergică ce include cantităţi mari de vitamina E, vitamina C, taurină şi luteină, pentru a susţine sistemul natural de apărare al cateilor în perioada de creştere;
  • amestec de proteine cu digestibilitate mare (proteine L.I.P.**), prebiotice (Fructo-Oligo-Zaharide şi Manan-Oligo-Zaharide), pulpă de sfeclă, orez şi ulei de peşte pentru a asigura siguranţă digestivă maximă;
  • amestec de nutrimente cheie pentru a accentua frumuseţea naturală a robei şi pentru a proteja pielea.

Atenție: Acest produs intră în categoria dietelor. Consultați medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei în funcție de nevoile specifice ale câinelui dumneavoastră.

Doar 2 rămase în stoc

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Ingrediente: Carne de pasăre deshidratată, porumb, grăsimi animale, proteină de porc deshidratată, orez, făină de grâu, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, minerale, fibre vegetale, gluten de grâu*, ulei de soia, ulei de peşte, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS), DL-metionină, drojdie hidrolizată (sursă de Manan-Oligo-Zaharide), ulei de Borago officinalis, extract de gălbenele (sursă de luteină), taurină. *L.I.P.: proteină selecţionată datorită gradului înalt de digestibilitate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Pediatric Junior Medium Dog 10Kg”