fbpx

Coș

Purina Veterinary Diets DM Diabetes Management Mousse 195g

9.90 lei

PRO PLAN VETERINARY DIETS DM Diabetes Management este o dietă veterinară completă, cu textură moale, foarte palatabilă, care contribuie la gestionarea diabetului zaharat la feline. A fost formulată special pentru a contribui la reglarea fluxului de glucoză din sânge la pisicile diabetice.

  • Hrană bogată în proteine, dovedit clinic că reduce necesarul de insulină exogenă, îmbunătățind controlului glicemic.
  • Conține niveluri foarte scăzute de carbohidrați, pentru a permite eliberarea lentă și controlată a glucozei după masă.
  • Niveluri crescute de vitamina E: pentru a reduce stresul oxidativ asociat diabetului zaharat.

Atenţie: Acest produs intră în categoria dietelor. Consultaţi medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei în funcţie de nevoile specifice ale pisicii dumneavoastră.

Stoc epuizat

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Compoziție: Carne și derivate animale, pește și derivate de peste, derivate de origine vegetală, minerale, Sursă de carbohidrați: amidon de porumb.

Constituenți analitici: Umiditate: 6.5%; Proteine: 50%; Arginină: 2.8%; Lipide: 17%; Acizi grași esentiali: 2.0%; Acizi grași Omega-6: 2.52%; Acizi grași Omega-3: 0.55%; Carbohidrați: 17%; Amidon: 12.5%; Total glucide: 0.8%; Fibre brute: 1.5%; Vitamina E: 550 mg/kg; Energie metabolizabilă (ME)1: 4.12 kcal/g.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Purina Veterinary Diets DM Diabetes Management Mousse 195g”