fbpx

Coș

Dog Chow Puppy Miel Orez 14 kg

162.90 lei

Purina Dog Chow Puppy cu Miel este o hrană completă pentru puii de câine cu ingrediente naturale selecționate și toți nutrienții esențiali de care are nevoie puiul tău de câine, include antioxidanți care susțin apărarea naturală a organismului și DHA, care este esențial pentru creșterea acestora.

În plus, este formulată cu ingrediente naturale selecționate și prebiotice naturale pentru a susține sănătatea digestivă, astfel încât puiul tău de câine este pregătit în fiecare zi să exploreze lumea. Și toate acestea fără a conține coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.

  • Digestie sănătoasă: susținută de NaturiumTM, o combinație specifică de fibre din surse naturale și un prebiotic natural.
  • Sistem imunitar puternic: cu antioxidanți care susțin sistemul natural de apărare al organismului.
  • Dezvoltarea creierului și a vederii: cu DHA, esențial pentru creșterea puilor de câine.
  • Sănătate pentru dinți și oase: cu minerale și vitamine esențiale care susțin sănătatea dinților și a oaselor.
Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Compoziție: cereale (44% cereale integrale), carne și produse derivate de natură animală (16%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, produse derivate de natură vegetală, legume (rădăcină de cicoare deshidratată 1,1 %, morcov deshidratat 0,07 %, spanac deshidratat 0,07 %.

* echivalentul a 32% carne și produse derivate de natură animală rehidratate: minim 4% miel.

Aditivi nutriționali: Vitamina A: 22 600 IU/kg; Vitamina D3: 1 300 IU/kg; Vit E: 105 IU/kg; Sulfat de fier monohidrat: 280 mg/kg; Iodat de calciu anhidru: 3,5 mg/kg; Sulfat de cupru pentahidrat: 40 mg/kg; Sulfat de mangan monohidrat: 21 mg/kg; Sulfat de zinc monohidrat: 380 mg/kg; Selenit de sodiu: 0,50 mg/kg. Antioxidanți.

Constituenți analitici: Proteine: 28%, Conținut de grăsimi: 14%, Cenușă brută: 7.5%, Fibre brute: 2,5%, DHA: 0,05%.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Dog Chow Puppy Miel Orez 14 kg”