Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Formula, 6 kg

136.90 lei

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Formula este o hrana uscata de calitate superioara fara cereale pentru câini aflati in perioada de crestere, contine un amestec de proteine provenit din carne de peste oceanic.

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Formula este o hrana uscata de calitate superioara fara cereale  pentru câini aflati in perioada de crestere.

Reteta Taste of the Wild Pacific Stream Puppy contine un amestec de proteine provenit din carne de peste oceanic. Suplimentele de fructe si legume contin antioxidantii naturali  ce îi asigura protectia de care are nevoie în fiecare zi.

Constituenti analitici: Proteine: 27%; Grasimi: 15%; Calciu: 1.9%; Fosfor: 1.1%
Calorii: 3 600kcal/kg (360kcal/portie) Energie metabolizabila calculata.

Compozitie: Somon, faina de peste oceanic, cartofi dulci, cartofi, mazare, proteina din mazare, ulei de canola (rapita), tescovina din rosii, faina de somon, arome naturale, ulei de somon, sare, amestec de tocoferoli naturali (sursa de vitamina E), radacina uscata de cicoare, extract de yucca, rosii, coacaze negre, zmeura, extract de yucca schidigera, produse fermentate din Enterococcus faecium Lactobacillus acidophilus Lactobacillus casei si Lactobacillus plantarum Trichoderma uscata, extract fermentat de longibrachiatum, supliment de vitamina E, proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, mononitrat de tiamina (vitamina B!), proteinat de mangan, oxid manganic, acid ascorbic, supliment de vitamina A, biotina, niacina, pantothen de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodium, vitamina B6, supliment de vitamina B12, vitamina B2, supliment de vitamina D, acid folic.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Formula, 6 kg”