Royal Canin Medium Adult

79.90 lei249.90 lei

Hrana uscată Royal Canin Medium Adult este concepută în funcție de caracteristicile speciale ale câinilor adulți de talie medie (11 – 25 kg) de peste 12 luni:

  • Menținerea greutății ideale: un conținut caloric controlat și moderat ajută la menținerea greutății ideale.
  • Digestie sănătoasă: proteinele ușor de digerat și o proporție echilibrată de fibre ajută la absorbția nutrienților și reglează activitatea intestinală.
  • Nivel ridicat de acceptare: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și mărimea bucățelelor de hrană mulțumesc chiar și animăluțele pretențioase.
Golește
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Distribuie produsul:

Descriere

Câinii de talie medie sunt adeseori mai robuști și agili decât alți câini. Ei au un spectru larg de activități, pot fi câini liniștiți de familie sau câini de înaltă performanță. Cei de familie au tendința de a se îngrășa și au nevoie de o cantitate atent măsurată de hrană pe când cei de performanță (de exemplu, câinii de vânătoare sau curse) au cerințe ridicate de energie. Câinii care scotocesc prin tufișuri, se joacă în apă, etc. , au nevoie de o extra protecție pentru piele și blană. Câinii de talie medie care petrec mult timp în aer liber sunt mai predispuși la infectii și au nevoie de un sistem imunitar puternic. Hrana uscată Royal Canin Medium Adult este concepută în funcție de caracteristicile speciale ale câinilor de talie medie în creștere (11 – 25 kg) de peste 12 luni. Beneficii: Menținerea greutății ideale: un conținut caloric controlat și moderal ajută la menținerea greutății ideale. Palatabilitate sporită: satisface apetitul câinilor de talie medie datorită aromelor atent selecţionate. Digestie ridicată: proteinele ușor de digerat și o proporție echilibrată de fibre ajută la absorbția nutrienților și reglează activitatea intestinală. Piele si blana sanatoasa: Formulă îmbogăţită cu acizi graşi Omega 3 (EPA-DHA) care ajută la menţinerea sănătăţii pielii. Gust delicios: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și mărimea bucățelelor de hrană mulțumesc chiar și animăluțele pretențioase. Sprijina sistemul imunitar: o Manan-oligozaharidele pot neutraliza bacteriile patogene și întări sistemele locale de apărare din intestine.

 

Informații suplimentare

Cantitatea

10kg, 15kg, 4kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Medium Adult”