Royal Canin Mini Exigent Adult

65.90 lei119.90 lei

Royal Canin Mini Exigent poate fi soluția dacă micuțul dumneavoastră e foarte pretențios când vine vorba de mâncare. Câinii de rase mici sunt adeseori dificili când vine vorba de alimentație. Schimbările frecvente din dietă, preferințele speciale și intoleranțele la anumite ingrediente pot face foarte dificilă hrănirea cățelului – nu și cu Royal Canin Mini Exigent! Câinii de rase mici au nevoie de o hrană care să-i atragă pe toate planurile, de la gust la textura bucățelelor de mâncare.

Golește
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Distribuie produsul:

Descriere

Royal Canin Mini Exigent este o hrană uscată special concepută pentru nevoile nutriționale ale câinilor pretențioși de rase mici (până la 10 kg). Este potrivită pentru câini adulți de peste 10 luni.

Royal Canin Mini Exigent:

  • Protecție piele și blană: vitaminele și amino acizii îmbunătățesc funcția de barieră a pielii și previn penetrarea bacteriilor. Vitamina A, biotina, uleiul de pește, acidul linoleic și zincul contribuie pentru o blană strălucitoare și reduc apariția mătreții.
  • Prevenirea tartrului: polifosfații de sodiu blochează calciul și astfel limitează apariția tartrului
  • Gust delicios: nutrienții special selectați și gustul natural asigură grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și dimensiunea bucățelelor de hrană ajută la satisfacerea chiar și a celor mai pretențioși căței, făcând hrănirea mai ușoară.
  • Menținerea greutătii ideale: L-carnitina ajută la stimularea metabolismului și arderea grăsimilor, contribuind astfel la menținerea greutății ideale.

Informații suplimentare

Cantitatea

2 Kg, 4kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Mini Exigent Adult”