Royal Canin Mini Adult

99.90 lei179.90 lei

Hrana uscată Royal Canin Mini Junior este concepută pentru caracteristicile câinilor de rase mici (1 – 10 kg) cu vârsta peste 2 luni:

  • Dezvoltarea mușchilor și oaselor: creșterea mușchilor și întărirea oaselor unui câine de talie mică se vor finaliza la vârsta de 10 luni. În acest timp, cerințele de energie per 1 kg greutate corporală sunt de 1,6 ori mai mari decât cele ale unui câine adult. Cu toate acestea, aportul de calorii trebuie ajustat pentru a evita creșterea în greutate prea rapidă.
  • Palatabilitate maximă: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim chiar și din partea cățeilor pretențioși.
  • Siguranță digestivă maximă: în timpul primelor luni din viață, cățeii au un sistem digestiv sensibil. Capacitatea lor de digerare se dezvoltă treptat, iar anumiți nutrienți precum amidonul, pot fi digerați doar în cantități limitate. O dietă echilibrată cu proteine ușor de digerat, fructo-oligo-zaharide și ulei de pește asigură digestie optimă și asimilarea optimă a nutrienților.
Golește
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Distribuie produsul:

Descriere

Câinii de talie mică au o etapă de creștere scurtă și intensă. Dacă li se oferă suficientă energie și proteine, își vor multiplica greutatea corporală de 20 de ori în 10 luni. Câinii de talie mică hrăniți corect din etapa de creștere pot ajunge la vârsta de 13-16 ani.

Informații suplimentare

Cantitatea

4kg, 8 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Mini Adult”