Royal Canin Maxi Puppy

92.90 lei279.90 lei

Sistemul digestiv al câinilor mari este foarte sensibil, mai ales în perioada de creștere. Pe baza ultimelor descoperiri științifice, Royal Canin au reușit să îmbunătățească nivelul de digerabilitate al hrănii Royal Canin Maxi Junior.

Folosind proteine L.I.P.(proteine ușor digerabile), Royal Canin Junior Maxi furnizează o digestibilitate a proteinelor de cel puțin 95%. Marca L.I.P. este un semn al calității: proteine selectate, ușor de digerat, de calitate înaltă pentru o digestie sănătoasă.

Golește
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , , Etichete: , ,

Distribuie produsul:

Descriere

Royal Canin Maxi Junior – prezentare pe scurt

  • Creștere armonioasă: o rație potrivită de proteine și energie plus un aport echilibrat de calciu și fosfor sprijină dezvoltarea armonioasă a oaselor și mușchilor.
  • Articulații sănătoase: sulfatul de condroitină și glucozamina îmrepună cu acizii grași EPA și DHA sprijină sănătatea oaselor și cartilajelor cățeilor de la o vârstă fragedă.
  • Întărirea sistemului imunitar: un complex sinergic de antioxidanți (taurină, luteină, vitaminele E și A) precum și mannan-oligozaharidele ajută la întărirea sistemului natural de auto-apărare al organismului.
  • Acti Flora: pentru o floră intestinală sănătoasă și protecția pereților intestinali prin rația de prebiotice precum pulpa de sfeclă uscată și fructo și mannan oligozaharide, psyllium sprijină digestia

Informații suplimentare

Cantitatea

10kg, 15kg, 4kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Maxi Puppy”