Reducere!

Royal Canin Hypoallergenic

263.90 lei409.90 lei

Schimbarea dietei câinelui trebuie să se realizeze treptat în decurs de câteva zile. Totuși, dacă sunt suspectate alergii sau intoleranțe alimentare sau dacă animalul dumneavoastră suferă de diaree acută, hrana Royal Canin HYPOALLERGENIC pentru câini poate fi oferită fără o fază de tranziție. Dacă semnele de intoleranță dispar, această hrană poate fi consumată tot timpul.

Golește
Vezi produsele Favorite
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , , Etichete: , ,

Distribuie produsul:

Descriere

Royal Canin Hipoalergenic câini – prezentare pe scurt:

  • Proteine hidrolizate: proteinele hidrolizate de soia constă în peptide cu greutate moleculară scăzută. Acest lucru face ca hrana hipoalergică să fie foarte ușor de digerat.
  • Barieră a pielii: Un complex cu nivel ridicat de biotină, niacină și acid pantotenic, combinat cu un amestec de acid linoleic-zinc, ajută la reducerea pierderii lichidelor prin piele și îmbunătățește efectul de barieră al pielii.
  • EPA/DHA: Acizii grași ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv și a pielii. Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) sunt acizi grași omega 3 cu lanț lung care ajută la reducerea reacțiilor inflamatorii ale pielii.
  • Sănătatea digestivă: conține nutrienți care susțin echilibrul sistemului digestiv. O combinație de fibre fermentabile (pulpă de sfeclă, FOS) susține o floră intestinală echilibrată și mucoasă sănătoasă a membranei intestinale. Această hrană nu conține lactoză sau gluten.

Informații suplimentare

Cantitatea

7kg, 14kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Hypoallergenic”