Royal Canin Giant Starter, Mother and Babydog 15 kg

284.90 lei

ROYAL CANIN GIANT STARTER MAMA SI PUI  este o hrana uscata super premium care raspunde nevoilor femelei si ale puilor de talie gigant acesteia pe durata primelor cinci perioade ale ciclului de viata: gestatie, lactatie, intarcare si crestere pana la varsta de 2 luni.

CARACTERISTICI:

  • Profilul nutritional este adaptat nevoilor ridicate de energie ale femelei aflate spre sfarsitul perioadei de gestatie si pe intreaga durata a lactatiei.
  • Creat special pentru usura tranzitia de la laptele matern la hrana solida, prin aportul optim de energie, proteine si grasimi.
  • Crochetele pot fi usor rehidratate si aduse la consistenta unei paste, ce este consumata cu usurinta atat de care femela, cat si de pui.

INGREDIENTE: orez, carne de pasare deshidratata, grasimi animale, izolat de proteine vegetale*, proteine animale hidrolizate, porumb, pulpa de sfecla, saruri minerale, ulei de soia, fibre vegetale, ulei de peste, sare de acid gras, fructo-oligo-zaharide, tegument si seminte de psyllium, extract de drojdie (sursa de mano-oligo-zaharide si beta glucan), praf de ou, extract de galbenele (sursa de luteina).

Compară
Categorii: , , Etichete: , ,

Distribuie produsul:

Informații suplimentare

Cantitatea

15kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Giant Starter, Mother and Babydog 15 kg”