Royal Canin Giant Adult

77.90 lei247.90 lei

Royal Canin Giant Adult – scurtă prezentare

  • Forma, mărimea și consistența bucățelelor de hrană determină o mestecare îndelungă și astfel se reduce cantitatea de hrană înghițită; totodată contribuie la igiena orală și dentară
  • Conținut ridicat de seleniu, vitamina E (500 mg/kg) și vitamina C (200 mg/kg) pot proteja celulele de radicalii liberi.
  • Conținut redus de fosfor pentru a spijini funcționarea rinichilor.
  • Combinația exclusivă de L-carnitină (50 mg/kg) și taurină (1000 mg/kg) contribuie la un mușchi cardiac puternic.
  • Joint Flexcare: sulfatul de condroitină și glucozamina împreună cu acizii grași Omega-3 EPA și DHA din uleiul de pește contribuie la sănătatea oaselor și cartilajelor
Golește
Compară
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , , Etichete: , ,

Distribuie produsul:

Descriere

Câinii adulți de talie foarte mare (peste 45 kg) au nevoie de o hrană adaptată unor cerințe individuale. De ce? Rasele gigant ajung la o greutate de până la 100 kg și pot avea probleme cu oasele, articulațiile sau chiar sistemul digestiv. Mai mult, aceștia au nevoie de bucățele de hrană de mărime și formă specială care stimulează o mestecare înceată și intensă.

Astfel, hrana câinilor giganți trebuie să includă agenți activi pentru sănătatea cartilajelor și articulațiilor, cât și taurină și L-carnitină pentru o bună funcționare a sistemului cardiovascular și întărirea inimii. Hrana Royal Canin Giant Adult a fost concepută special pentru a se adapta acestor caracteristici.

Informații suplimentare

Greutate 15 kg
Cantitatea

15kg, 4kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Royal Canin Giant Adult”