Purina Pro Plan HouseCat cu Pui 10 kg

214.90 lei

Pentru întreținerea sănătății pisicilor de interior.

PRO PLAN HOUSECAT combină toți nutrienții esențiali – inclusiv vitaminele A, C si E,  acizii graşi omega 3 si omega 6, fibre dietetice şi un prebiotic natural – într-o dietă de înalta calitate superioară, pentru pisici.

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

  • Conține OPTIRENAL®, care este o formulă unică ce susține sănătatea rinichilor.  OPTIRENAL®  este o combinație realizată ştiințific, între ingrediente ce includ aminoacizi, acizi grași esențiali şi antioxidanti.
  • Susține un tranzit intestinal sănătos datorită fibrelor dietetice care ajută la reglarea tranzitului mâncarii prin tubul digestiv al pisicii.
  • Ajută la menținerea sănătății intestinale cu ajutorul unui prebiotic natural, cicoarea, care stimulează creșterea bacteriilor bune în intestinul pisicii.
  • Ține sub control formarea ghemelor de păr şi asigură mișcarea blândă şi sigură a părului prin tractul digestiv prin fibre dietetice, special selectate, care rețin firele de par şi le transportă de la stomac în intestinul pisicii, pentru a fi eliminate prin fecale.
  • Contribuie la protecția împotrivă plăcii dentare şi a depunerilor de tartru datorită texturii crocante a buletelor şi a mineralelor speciale a căror acțiune este dovedit că reduce semnificativ depunerile de tartru.
  • Ajută la reducerea mirosurilor litierei datorită ingredientelor de înaltă calitate şi a prebioticului natural care ușurează procesul de digestie.

Informații suplimentare

Cantitatea

4kg, 8 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Purina Pro Plan HouseCat cu Pui 10 kg”