Purina Dog Chow Adult Sensitive Cu Somon 14 kg

139.90 lei

Purină Dog Chow Adult Sensitive cu somon

Hrană completă cu somon & orez pentru câini adulți care au pielea sensibilă sau suferă de probleme digestive. Are un conținut mare de acizi grași Omega 3 & 6

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Odată ce câinele dumneavoastră este complet matur, el va avea nevoie de o hrană completă și echilibrată nutritiv pentru a rămâne în cea mai bună condiție. Acest sortiment Dog Chow este 100% complet și echilibrat nutrițional, având totodată o formulă specială pentru a minimaliza disconfortul digestiv și la nivelul pielii care sunt cauzate adesea de sensibilități alimentare. Hrana are un nivel ridicat de acizi grași omega 3 & 6 care contribuie la buna sănătate a pielii. În plus, proteinele de calitate înaltă de somon vor mulțumi și cel mai dificil dintre câini!

 • Prebiotice naturale: hrana conține cicoare, un prebiotic natural care ajută la îmbunătățirea sănătății sistemului digestiv.
 • Piele & blană: conține acizi grași Omega 3 & 6 din surse naturale, precum și vitamina A, pentru o piele sănătoasă și o blăniță strălucitoare.
 • Sistem imunitar: mâncarea include antioxidanți precum vitaminele E & C, pentru sprijinirea sistemului imunitar.
 • Conține multă carne: carnea de pui este o sursă bună de proteine care ajută la întărirea masei musculare și la menținerea unei condiții fizice ideale. Aceasta este echilibrată optim cu ingrediente precum cereale integrale, pentru a-și realiza efectul maxim.
 • Crochete duale: au fost concepute 2 mărimi de crochete pentru a încuraja câinele să mestece bine mâncarea, fapt ce ajută la asimilarea nutrienților.

Dog Chow e 100% completă și echilibrată, cu beneficii nutriționale care vă vor ajuta în mod natural companionul aventurier să rămână în cea mai bună formă, gata de orice aventură. Utilizând cele mai noi tehnologii și studii, toate alimentele Dog Chow prezintă 6 beneficii nutriționale de bază:

 

 • Digestie optimă: toate produsele Dog Chow conțin un prebiotic natural care sprijină sănătatea sistemului digestiv. Prebioticele conțin fibre naturale care ajută la dezvoltarea bacteriilor pozitive din intestine. Ingredientul natural ajută la îmbunătățirea digestiei și contribuie la o sănătate optimă care se va vedea și la exterior.
 • Igienă orală: toate alimentele Dog Chow sunt făcute cu două mărimi de crochete și aproape toate sortimentele – exceptând gama puppy și senior – au de asemenea crochete în două mărimi. Acestea au fost special concepute pentru a stimula câinele să mestece bine mâncarea (fapt ce duce la o digestie mai bună), și totodată, prin frecare, vor ajuta la curățarea dinților și a gingiilor. Deoarece cățelușii și câinii seniori au nevoie de mai mult ajutor la mestecarea mâncării, sortimentele puppy și senior includ crochete de dimensiuni mai mici. Cu toate acestea, și aceste sortimente au crochete duale, astfel că, indiferent de vârsta câinelui dumneavoastră, el va putea beneficia de o bună igienă orală.
 • Musculatură: toate produsele Dog Chow conțin proteine din carne de calitate care ajută la menținerea tonusului muscular și sănătății inimi. Dog Chow furnizează toate vitaminele, mineralele și substanțele nutritive esențiale de care are nevoie câinele pentru a fi sănătos și plin de vitalitate.
 • Sortimente delicioase: Purina are ca scop oferirea unei nutriții pe care câinii o preferă în mod instinctiv. Toate alimentele Dog Chow sunt bogate în carne.
 • Sistem imunitar sănătos: toate produsele Dog Chow sunt formulate cu prebiotice naturale care conțin fibre naturale ce ajută la dezvoltarea bacteriilor pozitive din intestine. Completate de antioxidanți precum vitaminele A și E, acestea vor ajuta la menținerea sistemului de apărare natural al organismului, iar câinele va fi gata să se bucure de aventuri în exteriorul casei!
 • Naturală & completă: toate alimentele Dog Chow oferă o nutriție completă și sunt preparate cu ingrediente naturale și consistente, astfel că animalul dumneavoastră de companie va primi toți nutrienții de care nevoie pentru a avea o viață sănătoasă și activă.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Purina Dog Chow Adult Sensitive Cu Somon 14 kg”