Reducere!

Farmina N&D Cat Quinoa Digestion cu Miel Grain Free 1.5 Kg

79.90 lei 69.90 lei

N&D Cat Quinoa Digestion Lamb, 1.5 kg este o hrana cu miel, quinoa, fenicul și menta ce are o digestie completă si ajuta la menținerea și îmbunătățirea sănătății intestinale la pisicile adulte.

Farmina a dezvoltat o linie inovatoare pentru pisici: Natural & Delicious Quinoa Formula. Este o gamă de alimente fără cereale, cu un procent ridicat de ingrediente de origine animală (până la 96%) și quinoa din fermele ecologice din Italia.

Quinoa este o sursă de energie care menține un indice glicemic scăzut, favorizează digestia optimă și sănătoasă fiind o sursă de fibre și oferă antioxidanți naturali. N & D Quinoa este disponibil în diferite formule și toate acestea garantează o contribuție naturală a fructelor și legumelor cu o valoare nutritivă ridicată.

INGREDIENTE

Miel proaspăt (20%), carne deshidratată de miel (18%), amidon din mazăre, grăsime de pui, pește hidrolizat, semințe de quinoa (8%), ouă integrale deshidratate, semințe de in, herring deshidratat, ulei de pește(din herring), fenicul uscat (2.5%), mentă uscată (2.5%), inulină (0.6%), fructooligozaharide (0.6%), extract de drojdie (0.6%) (sursă de mananoligozaharide), psyllium, clorură de potasiu, drojdie de bere uscată, clorură de sodiu, sulfat dihidrat de calciu, glucozamină, sulfat de condroitină, extract de gălbenele (sursă de luteină).

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

DE CE QUINOA?

Quinoa este considerat un aliment cu un număr mare de proprietăți benefice care contribuie la bunăstarea animalelor de companie. În anumite situații, atât fiziologice cât și patologice, acest tip de suport nutrițional poate fi necesar și util:

  • Promovează digestia, absorbția nutrienților și sănătatea digestivă.
  • Este o sursă de aminoacizi esențiali, minerale și antioxidanți naturali.
  • Acesta garantează un indice glicemic scăzut.
  • Este fără gluten.
  • Oferă mai multe substanțe nutritive decât cerealele.
  • Este cultivat pe ferme ecologice din Italia.
  • Ajută la prevenirea problemelor cardiovasculare.

În plus față de quinoa, include nutraceuticale valoroase, cum ar fi:

  • Fenicul: Promovează absorbția nutrienților și reduce procesele de fermentare, reducând în consecință generarea de gaze. Este, de asemenea, o sursă de flavonoide care oferă acțiune antioxidantă.
  • Mentă: Elimina activitatea sistemului digestiv favorizand procesul de digestie. Ea are, de asemenea, un efect antispasmodic care întărește efectele la nivel digestiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Farmina N&D Cat Quinoa Digestion cu Miel Grain Free 1.5 Kg”