Reducere!

Bosch Adult Lamb & Rice 15 kg

165.90 lei 152.90 lei

Bosch Adult Lamb & Rice

Hrană premium Bosch miel și orez pentru câini adulți, fără grâu, complex de ß-glucani & manani pentru imunitate și antistres, blândă cu stomacul & ușor de digerat, cu extract de midie „buze-verzi”

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Bosch Adult Miel și Orez reprezintă o hrană completă și echilibrată, destinată câinilor adulți (cu vârstă peste 1 an) ce au un nivel normal de activitate.
Bosch Adult Miel și Orez are în compoziție carne de miel ce conține proteine de calitate înaltă, ce se digeră ușor, ea conține de asemenea aminoacizi valoroși dar și acizi grași esențiali.
Orezul nu conține gluten și este ușor digerabil, reprezentând o sursă bună de carbohidrați.
Midiile din formulă sunt bogate în sulfat de condroitina si glucozamina, susținând dezvoltarea și funcționarea cartilagiilor, mai ales în zona încheieturilor.
Hrana poate fi servită ca atare, sau crochetele pot fi înmuiate în apa pentru a fi mai ușor de mestecat.
Ingrediente: faina de carne de pasare, orz, porumb, faina de grau, grau, faina de carne de miel (minim 5%), orez (minim 5%), subproduse de grau, grasimi animale, proteine hidrolizate, faina de carne de peste, pulpa de sfecla (din care a fost eliminat zaharul), ulei de peste, drojdie uscata, mazare, clorura de sodiu, pudra de midii (minim 0,1%), clorura de potasiu, pudra de cicoare. Proteine de origine animala: minim 62%. Contine antioxidanti.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Bosch Adult Lamb & Rice 15 kg”