fbpx

Coș

Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care 5 kg

279.90 lei

Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care e creată special pentru pisici cu tulburări gastrointestinale acute și cronice ca pancreatita, bogată în electroliți & antioxidanți

Compară
Categorii: , , Etichete: ,

Distribuie produsul:

Descriere

Hill´s Prescription Diet

Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care este o hrană completă dietetică, care poate fi administrată pentru ameliorarea tulburărilor de absorbție intestinală și pentru a îmbunătăți digestia inadecvată în caz de insuficiență pancreatică exocrină. Întrucât este ușor de digerat și foarte tolerabilă, constituie un aliment ideal în perioada de recuperare a pisicii după intervenții chirurgicale, în special după cele survenite la nivel intestinal. Formula specială are un conținut bogat în electroliți și, totodată, permite o absorție ușoară a substanțelor nutritive. Compoziția crochetelor din Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care este foarte tolerabilă și a fost dezvoltată special pentru a asigura pisicilor care suferă de boli gastrointestinale toate substanțele nutritive esențiale.

Indicații:

  • Boli gastrointestinale acute și cronice
  • Recuperare după o intervenție chirurgicală la nivel intestinal
  • Insuficiență pancreatică exocrină
  • Pancreatite, fără hiperlipidemie
  • Pentru recuperarea după intervenții chirurgicale minore sau după boli debilitante
  • Satisface nevoile pisicilor în creștere

Contraindicații:

  • Nu e potrivită pentru pisici cu retenție de sodiu

100% Garanția gustului – animalul dumneavoastră de companie îl va iubi.

Produsele Hill´s Prescription Diet sunt produse din ingrediente de calitate proaspete, cu gust delicios. Hill´s vă asigură că patrupedul dumneavoastră va iubi gustul Hill´s Prescription Diet și de aceea oferă pentru aceste alimente garanția gustului 100%.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care 5 kg”