fbpx

Coș

Hill’s PD Feline k/d Kidney Care Stew cu pui 82G

7.90 lei

Hill’s PD Feline k/d Stew cu pui (12) și legume adăugate (1%) este o dietă completă, susține funcțiile renale în cazurile de insuficiență renală cronică sau temporară. Această dietă conține o cantitate redusă de fosfor și o cantitate redusă de proteine, dar de calitate superioară.Această dietă este special concepută pentru îngrijirea rinichilor. Rolul rinichilor este acela de a filtra reziduurile și toxinele din sânge și de a menține un echilibru normal de fluide și minerale în organism. Acest proces este ireversibil, și va duce la o afecțiune renală. Pisicile cu afecțiuni renale pot prezenta și o pierdere a apetitului, iar aportul lor caloric se poate reduce, și poate duce la o eventuală pierdere de masă musculară. Nutriționiștii și medicii veterinari de la Hill’s au dezvoltat nutriția clinică Prescription Diet™ k/d™ pentru a susține sănătatea rinichilor și ajută la menținerea masei musculare. Aceasta este dovedită clinic pentru îmbunătățirea și prelungirea calității vieții.

Beneficii:

  • Niveluri optime de proteine de calitate superioară;
  • Nivel controlat de fosfor;
  • Nivel redus de sodiu;
  • Complex pentru susținerea masei musculare;
  • Susține rinichii și funcția cardiacă;
  • Susține vitalitatea și energia;
  • Susține apetitul și bucuria de a mânca;
  • Susține o condiție corporală optima.

Indicații:

  • insuficiență renală cronică sau temporară.

Nu se recomandă pentru:

  • Pisoi in crestere si pisici gestante sau lactante.

Atenţie: Acest produs intră în categoria dietelor. Consultaţi medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei în funcţie de nevoile specifice ale pisicii dumneavoastră.

Stoc epuizat

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Instrucțiuni de hrănire: Hrăniți animalul de companie exclusiv cu această hrană. Este recomandat să solicitați opinia unui medic veterinar înainte de a folosi acest produs sau înainte de a prelungi perioada de folosire. Perioada recomandată de utilizare: inițial până la 6 luni (2 până la 4 săptămâni în cazurile de insuficiență renală temporară). Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență.

Compozitie: Carne și derivate din carne, derivate de origine vegetală, cereale, uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, legume, minerale.

Surse de proteine: pui, ficat de porc, proteină din mazăre, proteină izolată de soia.

Consituenți analitici: Proteine 5.7%, Grăsimi 4.5%, Fibre brute 0.25%, Acizi grași esențiali 0.9%, Cenușă 1.0%, Umiditate 81.2%, Calciu 0.16%, Fosfor 0.09%, Sodiu 0.05%, Potasiu 0.21%, Magneziu 0.01%; per kg: Vitamina A 19,205IU, Vitamina D3 324IU.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Hill’s PD Feline k/d Kidney Care Stew cu pui 82G”