fbpx

Coș

Hill’s PD Feline C/D Urinary Care cu Pui 156G

10.50 lei

Dieta completa pentru reducerea recurentei calculilor de tip struvit (boala tractului urinar inferior) la pisici. Aceasta dieta are proprietati de acidifiant urinar si contine un nivel moderat de magneziu.

Indicații:

  • Managementul initial al pisicilor care sufera de una din formele bolii tractului urinar inferior, incluzand cristalurile si/sau urolitiaza declansata de orice cauza, obstructii uretrale si cistita feline idiopatica.
  • Managementul pe termen lung al pisicilor predispuse la: stuviti, oxalate de calciu, cristale de fosfat de calciu si uroliti (reduce riscul aparitiei si recidivei), dopuri uretrale (asociate aproape in exclusivitate cu struviti sau cristale de fosfat de calciu), cistita felina idiopatica.

Beneficii:

  • Clinic dovedit pentru dizolvarea calculilor struviţi începând cu a 14-a zi;
  • Ajută la reducerea recurenţei calculilor struviţi şi oxalaţi de calciu;
  • Gust excepţional adorat de pisica ta;
  • Poate fi administrată exclusiv sau în completarea dietei pentru pisici c/d™ hrană uscată.

Nu se recomandă pentru:

  • Pisoi în creștere, pisici gestante sau lactante.

Atenţie: Acest produs intră în categoria dietelor. Consultaţi medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei în funcţie de nevoile specifice ale pisicii dumneavoastră.

Compară

Distribuie produsul:

Descriere

Compozitie: pui (7%), derivate din carne de porc, ficat de porc, brizură de orez, amidon de porumb, făină de soia, minerale, grăsime animală, ulei de pește, hidrolizat, drojdie deshidratată, vitamine și oligoelemente.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie “Hill’s PD Feline C/D Urinary Care cu Pui 156G”